05 jun 2017
juni 5, 2017

The day after…

0 reacties

Het zit erop… een beetje bijgekomen?

Afgelopen weekend was het zover, de 39ste editie van het TCR International Kruikentoernooi op de velden van HC Tilburg. Twee prachtige dagen vol gezelligheid, sportiviteit en het enthousiasme van maar liefst 34 hockeyteams uit binnen- en buitenland. De organisatie kijkt terug op een geslaagde editie met perfect hockeyweer en wil alle deelnemers, begeleiders, hulpouders, vrijwilligers, sponsoren, scheidsrechters, Narrowcasting en Gastvrij HC Tilburg bedanken voor hun inzet het afgelopen weekend.

Ook bij het toernooi feest met als thema Caribbean Night werd er flink uitgepakt, de dames van Wageningen hebben het champagne ontbijt gewonnen als best verklede team.

Het animo voor het toernooi was dit jaar zo groot dat we in januari al helemaal vol zaten, daarnaast hebben we dit jaar 34 i.p.v. 30 teams mogen verwelkomen op ons toernooi (en met 17 teams op de wachtlijst!). In september opent de inschrijving voor de 40ste -onze jubileum- editie. Zorg dat je er tijdig bij bent, teams die landelijk spelen worden direct toegelaten. Speel je lager dan heb je kans dat je eerst op de wachtlijst geplaatst wordt.

Binnenkort plaatsen we alle foto’s en aftermovie op onze Facebookpagina, geef deze een duimpje omhoog en blijf op de hoogte van al het nieuws!